12
10/2012
0

Fehér zöld

Az OSB padlót teljes egészében lefóliáztuk, hogy megvédjük a festés esetleges baleseteitől. A falakat először Héra Falfix diszperziós mélyalapozóval kentük át. Száradás után, több réteg Héra belső falfesték hozta meg a pompás végeredményt. Minden gyötrelem mosollyá változott mikor nyakig festékesen többször átkenve a falakat azt mondhattam, hogy most már jó lesz. Gyönyörű, fehér falak.

Konyha helyére sokáig csak a kiállások utaltak. Csempézés tudományát ez idáig nem volt alkalmam gyakorolni, ezért erősen remegett a kezem. Az internetről magamba szívtam minden ismeretanyagot és nekiláttam.  Örömmel jelentem, hogy szép és jó lett. Egy év távlatából is megnyugtató, hogy a gravitáció sem kezdte ki a remekművet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislakas.blog.hu/api/trackback/id/tr324845326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása