23
10/2012
0

Low budget álomkonyha

A parkettát leszórni már csak ujjgyakorlat. Egyetlen egy probléma a szűkös határidővel volt. Két nap és költözni kellett. Ez a tény elég motiváló tud lenni.

Gyorstalpaló:

Időközben elkészült a konyhabútor is. Hosszas kutatás után a Frontcentrum-ra esett a választás. Határidőre elkészült. Szép és jó lett. Bár semmi extra, mert egy 240cm hosszú egyenes(nek mondott) fal mellé kellett betámasztani.

Érdemes több kört futni, mert sok pénzt spórolhat az ember.

Konyhabútor

fehér korpusz, fényes fehér ajtókkal

Frontcentrum

Munkalap

fehér

OBI (verhetetlen áron)

Fogantyúk

KLIPPIG

Ikea

Vízzáró

PRÄGEL szürke

Ikea

Mosogató

BOHOLMEN

Ikea (nagyon akciósan)

Tisztítószer adagoló

RINGSKÄR

Ikea

Egykaros csaptelep

LAGAN

Ikea

Becsapódás gátló

BERY Omega

Retz

Főzőlap

Hotpoint-Ariston PH 640 MS

bemutatoterem.net

 

Abszolút low budget! A konyhabútor szállítása során hágott csak igazán tetőfokára a boldogság. Nagyon magasan van az a negyedik emelet. :) A szerelés már könnyen ment. Ilyen napokon mindig kiderül, hogy kevés egy napra az a 24 óra.

Image00001.jpg

(A mellékelt képen még a félkész állapot látható. A nagy lyuk a sütő helye. Azóta felszereltem a lábazatot, illetve elkészült a pult világítás is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kislakas.blog.hu/api/trackback/id/tr404863948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása