03
09/2012
0

Kemény és a LED

A kemény kémény. Ott van a szobában. Maradnia kell. Mi legyen vele?

Sokat gondolkoztam ezen az apró részleten, aztán jött az ötlet. Építek mellé gipszkarton falat. Jó mi? Még több helyfoglaló faldarab. Ha már ott az a kémény, akkor üvegpolcot fog tartani. A gipszkarton fallal együtt. Hamarosan épül, készül. Közvetlenül a padló után.

Van itt kérem jól eső érzés! Itt tényleg épül valami. Megvalósult az első kis álom. Beüzemeltem a GU10-es spotlámpákat. A szoba két oldalára került. Lesz egy hangulati része a nappali felől. A másik, combosabb LED számmal megtámogatott, az a konyhai világítás. Természetesen külön kapcsolóval. Ez egyben azt is jelentette, hogy elkészültek a villanyszerelők. Ki lett cserélve az összes falban búvó vezeték, illetve a konyhához szükséges készülékek áramellátása is a helyére került. Mesélhetnék a villanyszerelők által előadott Tévedések vígjátéka színdarabról, de nem teszem. Lényeg a lényeg! Ez is megvan.

Egy fontos dolog! Ha bárki ilyen szintű dologba vágja a fejszéjét, akkor felügyelje a munkákat. Kérdezzen rá minden apró részletre. Így sok bosszúságot lehet spórolni. Ki kell tanulnom ezt a szakmát is...:)

És, hogy miért jó a LED? Klikk 

A bejegyzés trackback címe:

https://kislakas.blog.hu/api/trackback/id/tr134751970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása