21
08/2012
0

Indul a buli!

Több lépcsőben terveztem a lakás felújítását. Első és legfontosabb, hogy lakhatóvá kellett tenni a nappalit, úgy, hogy a konyhát is beleköltöztettem. Ez azért volt szükséges, mert így a volt konyha helyére kerülhetett a hálószoba, a lakás félreeső sarkába. Már amennyire a majd 40 négyzetméteren van félreeső hely.alaprajz.jpg

Talán nem is mértem fel, hogy mi vár rám. Két hónap volt az egészre, úgy, hogy csak a villany és gázszerelést bíztam másra. De így utólag, a sok hullámvölggyel színesített út végén elmondhatom, hogy megérte. Jó ránézni bármire. Szinte minden aprósághoz, sarokhoz tartozik egy történet. De akkor sorjában.

Nappali. Jó öreg fűrészporos tapéta le, válaszfal, ajtók ki. Tapétát kézi permetezővel locsolt ecetes víz és spakli együttes erejével szaggattuk le. Volt, hogy jött, volt, hogy nem. Legfinomabb az egészben, hogy glettet és minden egyebet is hozott magával a tapéta. Előre vetítve, hogy egy jó kis mókának nézünk elébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislakas.blog.hu/api/trackback/id/tr614724354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása