04
11/2012
2

Ismét csinálj lámpát

Újabb lámpagyáros poszt. Ezt a lámpát egy véletlen szülte, egy hirtelen ötlet. Meglévő IKEA Melodi lámpát pakoltam egyik sarokból a másikba, mikor belém hasított a gondolat. Csinálok belőle valami mást. A nappali úgy is mennyezeti lámpa híján volt.

lampa diy.jpg

A Melodi lámpából csak a vezeték, mennyezeti takaró és a foglalat maradt. A mennyezeti takaróba apró kis kampókat rögzítettem. Ezekre a kampókra kerültek az előzőleg damilra fűzött használt izzók. Szorgosan aggatva szép lassan egy szőlőfürt szerű villanykörte fűzért kap az ember. A fürt közepén, alján a foglaltba csavart izzó adja a fényt, a többi csak dekor.

A bejegyzés trackback címe:

https://kislakas.blog.hu/api/trackback/id/tr434888528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katusb 2012.11.20. 09:35:22

Nekem az Ikea kész disney-land, imádok oda járni, bárcsak a pénztárcám is bírná :D
Most estem túl az adventi bevásárláson, vettem izzókat, füzért, tálakat, díszeket! Nekem nagyon bejön ez a stílus. :) Viszont bútorokat még nem nagyon vettem innen, de kinéztem pár kanapét, mivel karácsonyra ezzel lepjük meg magunkat a párommal. Sajnos árban elég ijesztőek..ezért abban reménykedünk, hogy sikerül megnyernünk: www.facebook.com/budapestbank/app_440526835982678

sakalk · http://kislakas.blog.hu/ 2012.11.23. 17:19:35

@katusb: Ikeába járni mindig van indok. Én néha akkor is elugrok, ha éppen nem akarok semmit venni.
A kanapéhoz sok szerencsét. :)
süti beállítások módosítása